Προσωπικό

Για την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ το μεγαλύτερο κεφάλαιο είναι οι άνθρωποί της. Η εταιρεία είναι στελεχωμένη με ανθρώπους ικανούς και εξειδικευμένους σε ένα αντικείμενο έως πρότινος άγνωστο στην ελληνική πραγματικότητα. Απασχολούμε 60 εργαζόμενους που αποτελούν μέλη της ευρύτερης οικογένειας της ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ. Επενδύουμε στο προσωπικό μας διότι είναι η εικόνα της επιχείρησής μας.

Το προσωπικό μας

Θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας;


Ονοματεπώνυμο*Εδώ συμπληρώνετε το όνομα και το Επώνυμό σας.

Email*Εδώ συμπληρώνετε τη Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τηλέφωνο*Εδώ συμπληρώνετε το τηλέφωνο που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

LinkedInΕδώ συμπληρώνετε τη Διεύθυνση (URL) του LinkedIn σας.

FacebookΕδώ συμπληρώνετε τη Διεύθυνση (URL) του Facebook σας.

Twitter Εδώ συμπληρώνετε το Όνομα χρήστη του Twitter σας.

Σύνδεση με άλλες online ιδιότητες Εδώ συμπληρώνετε άλλες online ιδιότητες: Χαρτοφυλάκιο/Τοποθεσία/Web/Ιστολόγιο

Δεξιότητες*Εξηγήστε σε τι είστε εξαιρετικά καλοί. Τι είναι αυτό που σας ξεχωρίζει από τους άλλους; Διατυπώστε με δικά σας λόγια - μην χρησιμοποιείτε κοινοτυπίες.

Επαγγελματική πείρα*Θέση εργασίας | Εταιρεία | Ημερομηνίες από - έως.
Συνοψίστε τις βασικές αρμοδιότητες, τον τρόπο ηγεσίας και τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματά σας: Μην αναφέρετε τα πάντα, αλλά μόνο τα σχετικά στοιχεία και συμπεριλάβετε δεδομένα που δείχνουν τον αντίκτυπο που είχατε. Θέση εργασίας | Εταιρεία | Ημερομηνίες από - έως. Αναφέρετε ενδεικτικά το μέγεθος της ομάδας της οποίας ηγηθήκατε, τον αριθμό των έργων που εκτελούσατε ταυτόχρονα ή τον αριθμό των άρθρων που συντάξατε.

Εκπαίδευση*Πτυχίο | Ημερομηνία απονομής | Εκπαιδευτικό ίδρυμα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε εδώ τον τελικό βαθμό σας, καθώς και μια σύνοψη των σχετικών εργασιών, των βραβείων και των διακρίσεών σας.

Εμπειρία Εθελοντισμού ή Ηγεσίας*Διοικήσατε μια ομάδα στη λέσχη σας, ηγηθήκατε ενός έργου για την αγαπημένη σας φιλανθρωπική οργάνωση ή ήσασταν αρχισυντάκτης στην εφημερίδα του σχολείου σας; Προχωρήστε και περιγράψτε εμπειρίες που δείχνουν τις ηγετικές σας ικανότητες.

ΒιογραφικόΣτείλτε μας το βιογραφικό σας.