ΕΣΠΑ

Crete in Green

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CRETE IN
GREEN

 

ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η πιστοποίηση CRETE IN GREEN είναι μία πρωτοβουλία της Πιστοποιημένης Εταιρίας Ανακύκλωσης Μεταλλικών Αποβλήτων ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ και εντάσσει 100αδες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους όπως μεταποίηση, Βιοτεχνία, Βιομηχανία, Παραγωγή προϊόντων, Τουρισμού κ.α. , σε ένα ενιαίο Δίκτυο εντός των ορίων της Κρήτης. Το Crete in Green, βρίσκει εύπορο έδαφος και θετική ανταπόκριση από επιχειρήσεις και ιδιώτες και στους 4 νομούς του Νησιού μας.

Η εταιρεία Καθέρης ΑΒΕΕ επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που ανακυκλώνουν τα υλικά τους και τις πιστοποιεί για την κίνηση αυτή. Είναι ένα νέο βήμα της επιχείρησης για να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις αλλά και να τις στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουν καθημερινά ώστε να οδηγούν τα υλικά τους για ανακύκλωση με στόχο ένα καθαρό νησί.
Είναι ενας αγώνας που γίνεται καθημερινά από πολλες επιχειρήσεις και η εταιρεία Καθέρης ΑΒΕΕ δεν γινόταν να παραβλέψει την προσπαθεια αυτή.
Όσες επιχειρήσες ανακυκλώνουν τα προϊόντα τους στην επιχείρηση Καθέρης ΑΒΕΕ μαζί με το παραστατικό καταστροφής τους, παίρνουν και το έντυπο πιστοποίησης CRETE IN GREEN που ισχύει για ένα έτος και αναγράφει ότι οδήγησαν τα προϊόντα τους ορθώς προς ανακύκλωση.

Τι είναι το Δίκτυο CRETE IN GREEN;
•    Το CRETE IN GREEN ουσιαστικά δημιουργεί μια Επιχειρηματική Ομάδα-Δίκτυο αποτελούμενη από Επιχειρήσεις που Διαθέτουν ή Παράγουν Μεταλλικό Σκράπ  ετησίως και Συνεργάζονται με την Εταιρία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ στον τομέα της διαχείρισής του.
•    Στόχος του CRETE IN GREEN είναι να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα της Κρήτης σε όλους τους νομούς για τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη που έχει η Ορθή Διαχείριση Μεταλλικών Αποβλήτων και πως μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικά το νησί μας «Πράσινο»

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ CRETE IN GREEN ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΝΤΥΠΟ .

ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ EMAIL: INFO@KATHERIS.GR

Πώς Λειτουργεί το Δίκτυο Crete in Green

  • Η εταιρεία που παράγει ή διαθέτει μεταλλικά απόβλητα – σκράπ προς Ανακύκλωση δηλώνει τηλεφωνικώς είτε με email για το ενδιαφέρον ένταξης στο Crete In Green.
  • Διαχειριζόμαστε – Συλλέγουμε τα Μεταλλικά Απόβλητα Σκράπ έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία που τα διαθέτει.
  • Εκδίδουμε Πιστοποιητικό Καταστροφής των Αποβλήτων.
  • Εκδίδουμε Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο Crete In Green που ισχύει για ένα έτος.

Σε ποιους απευθύνεται το Δίκτυο Crete in Green

  • Κατασκευαστικές Επιχειρήσεις
  • Βιοτεχνικές Επιχειρήσεις
  • Δημόσιους Οργανισμούς
  • Τουριστικές Επιχειρήσεις
  • Επιχειρήσεις Μεταποίησης

Φόρμα επικοινωνίας

Για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με συνέπεια και απόλυτη ακρίβεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία ανακύκλωσης ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ, στην Κρήτη, και εξασφαλίστε άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.

Υποστήριξη