Εταιρικό Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα για το εταιρικό προφίλ της επιχείρησης ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ που δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης στην Κρήτη.

Ιστορική Αναδρομή

1979 1979
1991 1991
2003 2003
2004 2004
2006 2006
2008 2008
2019 2019

1979

Η ιστορία ξεκινάει το 1979 που ιδρύσαν την επιχείρηση τα δυο αδέρφια ο Σάββας και ο Μιλτιάδης Καθέρης, όπου έκαναν περισυλλογή υλικών οι ίδιοι από την πόλη του Ηρακλείου.

1991

Το 1991, αφού μεγάλωσε ο όγκος της δουλειάς μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο χώρο στη Φοινικιά Ηράκλειου, όπου είχαν και τους πρώτους οδηγούς.

2003

Το 2003, άνοιξαν το Α’ υποκατάστημα στο νομό Ρεθύμνης που είναι μέχρι και σήμερα σημείο παραλαβής προϊόντων.

2004

Το 2004, η εταιρεία πήρε την άδεια επεξεργασίας ηλεκτρικών συσκευών και προσθέτει στην λίστα με τα ανακυκλώσιμα υλικά της ακόμα περισσότερα.

2006

Το 2006, άνοιξε το Β’ υποκατάστημα στη Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου που αδειοδοτήθηκε από την ΕΔΟΕ για την παραλαβή και οριστική διαγραφή οχημάτων. Μέχρι και σήμερα γίνεται παραλαβή προϊόντων ανακύκλωσης, αλλά και οχημάτων.

2008

Το 2008, το κεντρικό κατάστημα μεταφέρθηκε στη μόνιμη του βάση στη Φοινικιά Ηρακλείου.

2019

Το 2019, αδειοδοτήθηκε η επιχείρηση για τη συλλογή φωτιστικών και λαμπτήρων.

“Η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς και παραμένει ανταγωνιστική, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις υπηρεσίες της. Έχει φτάσει να απασχολεί 51 εργαζόμενους μέχρι σήμερα και ευελπιστεί στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.”  

Σκοπός & Στόχος

Σκοπός μας στην Καθέρης ΑΒΕΕ είναι να μυήσουμε το κοινό στη νοοτροπία της ανακύκλωσης, να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και να κάνουμε την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος τρόπο ζωής. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να ανακυκλώνουμε συνεχώς όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά γίνεται.

Στόχος της εταιρείας είναι να ευαισθητοποιηθούν οι νεότερες ηλικίες και για αυτό μέσω των σχολείων η προσπάθεια μας είναι συνεχής και αδιάκοπη.

Με τη χρήσιμη υποστήριξη των προμηθευτών και των πελατών, που ολοένα αυξάνονται και ευαισθητοποιούνται, δεσμευόμαστε να ανακυκλώσουμε περισσότερους τόνους σιδήρων και μετάλλων.

Πιστοποιήσεις ISO

Άδειες:

Συλλογή και Μεταφορά Μη Επικινδύνων Αποβλήτων

Συλλογή και Μεταφορά Επικινδύνων Αποβλήτων (Συσσωρευτές)

Επεξεργασία και Διαχείριση μη Επικίνδυνων Αποβλήτων

Συλλογή και Μεταφορά Λαμπτήρων

Διαλύσεις πλοίων

Αποξήλωση Μεγάλων Κατασκευών, Ανεμογεννητριών και άλλα

Πιο ειδικά:

Σημείο συλλογής ΟΤΚΖ για απόσυρση

Διαλυτήριο ΟΤΚΖ

Αποθήκευση, Διαλογή και Μηχανική Επεξεργασία Μεταλλικών, Χάρτινων & Πλαστικών Απορριμμάτων - shredder και ογκωδών

Αποθήκευση Επικινδύνων (ΑΗΗΕ, Μπαταρίες, Υγρά Φρένων, Αντιψυκτικών)

Ισολογισμοί:

Φόρμα επικοινωνίας

Για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με συνέπεια και απόλυτη ακρίβεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία ανακύκλωσης ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ, στην Κρήτη, και εξασφαλίστε άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.

Υποστήριξη

info@katheris.gr