Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Δίνουμε προτεραιότητα στην τοπική κοινωνία, το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.

Για εμάς, η Εταιρική Κοινωνική ευθύνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι από την λειτουργία μας. Με το ίδιο μας το έργο αποδεικνύεται καθημερινά ο στόχος μας, να δημιουργούμε ένα πιο καθαρό περιβάλλον για τους συμπολίτες μας και την κοινωνία της Κρήτης με λιγότερα απόβλητα.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το κομμάτι της υποστήριξης των ατόμων σε ευπαθείς ομάδες. Συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξή μας, με τη σύμπραξη του προσωπικού μας, καθώς και των τοπικών επιχειρήσεων.

Ενδεικτικά μαζεύουμε ότι κρίνεται απαραίτητο για τα Παιδικά Χωριά SOS & το Χαμόγελο του Παιδιού. Παράλληλα στηρίζουμε το κοινωνικό έργο του εθελοντικού σωματείου Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. Κάθε χρόνο μέσω της ευχητήριας κάρτα μας στηρίζουμε οικονομικά το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού Κρήτης.

H εταιρεία μας επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το ESG είναι μία νέα επιτακτική ανάγκη που η Καθέρης ΑΒΕΕ εντάσσει ενεργά στη στρατηγική της, για να βελτιώσει την εταιρική της βιωσιμότητα. Αυτό γίνεται με τη συμμόρφωσή μας ως προς τα ESG κριτήρια.

Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης : Καθέρη Αργυρώ (Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε στήριξη και πληροφορία)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810264858

Email: info@katheris.gr (Υπόψιν Καθέρη Αργυρώ)

Φόρμα επικοινωνίας

Για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με συνέπεια και απόλυτη ακρίβεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία ανακύκλωσης ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ, στην Κρήτη, και εξασφαλίστε άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.

Υποστήριξη

info@katheris.gr