Δημιουργικό απόγευμα με τα παιδιά στην πλατεία Ελευθερίας

Παιδικές φωνές και χαμόγελα «πλημμύρισαν» το απόγευμα της Κυριακής 1 Αυγούστου την πλατεία Ελευθερίας.

Πολλά ήταν τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας μας και συμμετείχαν στις δράσεις που οργανώσαμε , στο πλαίσιο της 20ης Έκθεσης του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης. Η περασμένη Κυριακή, εξάλλου, ήταν αφιερωμένη στην ανακύκλωση, ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με δεδομένο μάλιστα ότι το φετινό θέμα της έκθεσης είναι: “Οι γυναίκες αναλαμβάνουν δράση για την κλιματική αλλαγή”.

Τα παιδιά είχανε την δυνατότητα να πρεσάρουν μόνα τους αλουμινένια κουτάκια και να δουν πως γίνεται η  διαδικασία ανακύκλωσης. Με φιδάκι και άλλα δημιουργικά παιχνίδια, αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες έμαθαν τι σημαίνει ανακύκλωση, πώς πρέπει να διαχειρίζονται τα απορρίμματα και γιατί δεν πρέπει να καταλήγουν στο δρόμο, το δάσος, τα βουνά και τη θάλασσα.

Η εταιρεία μας, ήδη, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες έχει διοργανώσει διάφορες δράσεις, με σκοπό οι μαθητές να ενημερωθούν για θέματα ανακύκλωσης αλλά και, παράλληλα, να παίξουν δημιουργικά παιχνίδια.

Την περασμένη Κυριακή, η δράση μας βγήκε εκτός σχολείων, στο ευρύ κοινό, με την εκδήλωση ανακύκλωσης  για παιδιά. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για την πρόσκληση.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη το Κάθε κουτί μετράει.

Related News