ΕΣΠΑ

Η εταιρεία Καθέρης ενημερώνει τα σχολεία για την σημασία της ανακύκλωσης.

Ήταν ιδιαίτερη χαρά όταν δεχτήκαμε κλήση από την κυρία Λιαπάκη Αγάπη, η οποία μας ζήτησε να ενημερώσουμε τα παιδιά στο Play and learn σχετικά με την ανακύκλωση και την σπουδαιότητα της. Ξεκινήσαμε αμέσως να ετοιμάζουμε την παρουσίαση και τις δραστηριότητες που θα παρουσιάζαμε στα παιδιά με πολύ ενθουσιασμό ώστε να κατανοήσουν το κομμάτι αυτό που θα τους συνοδεύει στην υπόλοιπη ζωή τους.

Όταν φτάσαμε εκεί είδαμε με πόσο προσήλωση και αγωνία παρακολουθησαν τα παιδιά την ενημέρωση και τα παιδικά βίντεο τα οποία περνούσαν ακριβώς το μήνυμα που έπρεπε για την ηλικία αυτή.  Δεχτήκαμε πολλές ερωτήσεις για το ποια είναι τελικά τα υλικά που ανακυκλώνουμε και ποια είναι η πραγματική διαδικασία διότι όλα ήταν πολύ γενικά στο μυαλό τους. Η ανακύκλωση έχει μπει  στην ζωή μας και ελπίζουμε ότι οι νέοι άνθρωποι και οι επόμενες γενιές θα καταφέρουν να βελτιώσουν την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια και θα έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον για να ζήσουν.

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Λιαπάκη για την πρόσκληση της αλλά και τα παιδιά για το ενδιαφέρον και την συνεργασία τους μαζί μας και ελπίζουμε  να ενημερώσουμε και επόμενα εκπαιδευτικά κέντρα.

Η αποζημίωση μας ήταν η μεγάλη αγκαλιά που μας πήραν τα παιδιά στο τέλος για να μας ευχαριστήσουν.

Καθερη Αργυρώ

 

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω:

 

 

   

Related News