Οι άνθρωποι μας – Η δύναμη μας

Οι άνθρωποι μας – Η δύναμη μας

Μέσα από το παρόν άρθρο, η εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της για την στήριξη τους καθημερινά. Δεν είναι ένα άρθρο εκπαιδευτικό ή ενημερωτικό. Είναι η καθημερινότητα μας, η ιστορία των συναισθημάτων για το προσωπικό μας. Καθημερινά εργαζόμαστε για ένα εργασιακό περιβάλλον που να προάγει την εξέλιξη όλων μας.

Η εταιρεία Καθέρης ΑΒΕΕ  δραστηριοποιείται στον τομέα της Ανακύκλωσης από το 1979 .Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που στόχο έχει ένα πιο πράσινο νησί, μια πράσινη Κρήτη. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας ,διότι μαζί με τον όγκο των υλικών προς ανακύκλωση που αυξάνονται κάθε χρόνο, παράλληλα αυξάνονται και οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί μας και φέτος έχουμε φτάσει στους 53 εργαζόμενους.

H χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για όλες τις επιχειρήσεις λόγο του κορονοϊού,  όμως οι εργαζόμενοι μας παρέμειναν σταθερά διπλά μας και με την αδιάκοπη βοήθεια τους καταφέραμε να προχωρήσουμε και η νέα χρονιά να μας βρει δυνατούς και ετοίμους να ανακυκλώσουμε πολλά περισσότερα υλικά. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Με αισιοδοξία και επιμονή.

Στόχος μας: Θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που θα είναι περήφανοι για τον χώρο εργασίας τους. Οι άνθρωποι εκείνοι καθημερινά με τον τρόπο τους συνεισφέρουν πολύ στην κοινωνία της Κρήτης, διότι καταφέρνουν να διαχειρίζονται τα μεταλλικά, και όχι μόνο, απόβλητα, ώστε να έχουμε ένα πιο πράσινο νησί, μια πράσινη Κρήτη. Τι άλλο θέλει ένας εργοδότης για να νιώσει περήφανος για το έργο των εργαζομένων του;;

Υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές, οι έντονες, αλλά τι σημαίνει αυτό; Το χαμόγελο τους, η προθυμία τους για τον καθημερινά δύσκολο αγώνα που κάνουμε μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Είναι υπέροχο να νιώθεις ότι η στήριξη που δείχνεις στους ανθρώπους σου εκτιμάται και ανταποδίδεται στην επιχείρηση.

Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστούμε.

 

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

Καθέρης ΑΒΕΕ

 

Related News