Οι κάδοι της ΑΦΗΣ ΑΕ στην Κρήτη υπό την ευθύνη της ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ έχει ταυτίσει τη δράση της με την ανακύκλωση, έναν τομέα που υπηρετεί με συνέπεια, επαγγελματικό αλλά και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Διαρκώς, στις δεκαετίες λειτουργίας της, η εταιρεία προσθέτει νέα υλικά προς ανακύκλωση στην Κρήτη.

Μετά από την ανακύκλωση σιδήρων, μετάλλων, αυτοκινήτων, φωτοβολταϊκών, λαμπτήρων, συσσωρευτών και συσκευών, πλέον η βεντάλια των τομέων ευθύνης της επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο.

Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ προχωρά σε μια σημαντική συνεργασία με το σύστημα ανακύκλωσης  ΑΦΗΣ, που διατηρεί πάνω από 4000 κάδους ανακύκλωσης μπαταριών σε όλη την Κρήτη.

Πρόκειται για μία ακόμα ευθύνη που αποδεικνύει πως οι άνθρωποι της ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ θέτουν σε προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο στόχος της κρητικής εταιρείας, που δε σταματάει στιγμή να εξελίσσεται και να επεκτείνεται σε νέες συνεργασίες, είναι ένα πιο καθαρό νησί, μια πράσινη Κρήτη.

 

Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ δίνει «σάρκα και οστά» σε αυτό το όραμα με ποικίλους τρόπους και διαρκώς αναζητά νέους συμμάχους που μοιράζονται τα ίδια ιδεώδη.

Εξάλλου, όπως τονίζει ο νεότερος συνεργάτης της εταιρείας, όταν οι μπαταρίες δεν ανακυκλώνονται, αλλά πετιούνται στα σκουπίδια, μπορεί να καταλήξουν στο πιάτο μας!

Οι περισσότερες μπαταρίες κατασκευάζονται από επικίνδυνα βαρέα μέταλλα, μερικά εκ των οποίων είναι τοξικά ή/και καρκινογόνα και διαβρωτικά οξέα.

Σαν αποτέλεσμα, αν πετάξουμε τις μπαταρίες στα σκουπίδια, θα υπάρξουν επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία μας.

Συνεπώς, η ανακύκλωση είναι μονόδρομος, τόσο για το περιβάλλον όσο και για εμάς!

 

Όποιος επιθυμεί να γίνει ένα σημείο με κάδο ΑΦΗΣ μπορεί να επικοινωνήσει με την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ (https://katheris.gr/ ) ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της ΑΦΗΣ ΑΕ (https://afis.gr/ ) και να εγγραφεί ηλεκτρονικά.

Δείτε όλα τα υλικά που διαχειρίζεται η εταιρεία: https://katheris.gr/proionta-anakyklosis/

Related News