ΕΣΠΑ

Πλησιάζει ο καιρός για την οριστική διαγραφή παλαιών οχημάτων

Τι και αν η φετινή χρονιά δεν ήταν όπως την περιμέναμε; Όπως κάθε τέλος του χρόνου έτσι και φέτος η εταιρεία μας θα ανακυκλώσει εκατοντάδες παλαιά οχήματα της Κρήτης και θα συμβάλλει και εκείνη σε ένα πιο πράσινο νησί, μια πιο πράσινη Κρήτη.

Η εταιρεία Καθέρης ΑΒΕΕ παραμένει σταθερά 40 χρόνια δίπλα στους πολίτες της Κρήτης και σας ενημερώνει ότι η τελική ημερομηνία διαγράφης οχημάτων είναι 20 Δεκέμβριου όμως ΠΡΟΣΟΧΗ διότι φέτος 20 Δεκέμβριου είναι Κυριακή επομένως θα γίνονται όλες οι διάγραφες εως 19/12/2020.

Είναι πιο απλό από όσο φαίνεται!!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οριστική διαγραφή του οχήματος σας με ασφάλεια και συνέπεια. Όλη η διαδικασία γίνεται στο υποκατάστημα μας στην βιομηχανική περιοχή όπου παραλαμβάνει το όχημα σας και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ξεκινάει η διαδικασία διαγράφης και ανακύκλωσης του γρήγορα και αποτελεσματικά . Σε κάποιες περιπτώσεις με ραντεβού αναλαμβάνουμε την μεταφορά του οχήματος σας από τον χώρο που βρίσκεται , στις εγκαταστάσεις μας.

Για να ενημερωθείτε για όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεστε καλέστε στο 2810382021 η διαφορετικά επισκεφτείτε το παρακάτω link. https://www.katheris.gr/anakyklosi-aytokiniton/

Αν βρίσκεστε στο Ρέθυμνο η στα Χανιά μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το κατάστημα μας στο  Λατζιμά στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2834093190.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία.

www.katheris.gr

Related News