Στις κορυφαίες βιομηχανίες της Ελλάδας για το 2022 η Καθέρης ΑΒΕΕ

Η εταιρεία βραβεύτηκε το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου στην Τελετή Απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2022 στο ξενοδοχείο Sofitel.

Η εκδήλωση έγινε με τη συμμετοχή στελεχών κορυφαίων ελληνικών βιομηχανιών, μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Συνδέσμων και δημοσιογράφων.

Τα βραβεία διοργανώνει για 4η χρονιά η Boussias με τις εκδόσεις Manufacturing Magazine και Industry News Daily! Τα Manufacturing Excellence Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν δράσεις και έργα επιχειρήσεων για την ισχυρή ανθεκτικότητα και την έγκαιρη προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες παραγωγής, διανομής και επικοινωνίας, τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ ξεχώρισε στην κατηγορία Ανακύκλωση και Περιβάλλον. Ο κ. Καθέρης αναφέρει ότι : «Είμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρεία μας κατάφερε να αναδειχτεί στον τομέα της ανακύκλωσης ανάμεσα σε τόσο μεγάλες επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους μας γιατί χωρίς εκείνους το έργο μας δεν θα ήταν σίγουρα ίδιο

O Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των βραβείων, κ. Δημήτρης Βέργαδος (Δ/ντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ), στην εναρκτήρια ομιλία του επισήμανε, μεταξύ άλλων πως «Η ελληνική βιομηχανία διαθέτει επιχειρηματικές μονάδες πρότυπα αριστείας σε όλους τους κλάδους και μεγέθη της οικονομίας, που επιδεικνύουν ανθεκτικότητα και ανταγωνιστικότητα παγκοσμίου κλάσης, με βάση την εξωστρέφεια, την τεχνολογική καινοτομία και τα σύγχρονα συστήματα διοίκησης. Στα φετινά Manufacturing Excellence Awards είχαμε την χαρά να τιμήσουμε και να αναδείξουμε καλά παραδείγματα που φωτίζουν το παρόν και μέλλον της ελληνικής παραγωγής».

Οι καινοτόμες πρακτικές που αναδείχθηκαν από τη φετινή διοργάνωση αποδεικνύουν ότι, ακόμη και σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την ελληνική βιομηχανία, συνεχίστηκε ακάθεκτη η πορεία για τον μετασχηματισμό και τη μετάβαση στο νέο βιώσιμο μοντέλο παραγωγής του Industry 4.0.

Όλα τα βραβεία μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Related News